Tel: + 32 3 309 30 40
The Smoky Midnight Gang
Eén van de allereerste Jump- bands in België. Zij duiken in de “roots of rock’n roll, de boogie woogie en swing”, maar voornamelijk de orginele Rhythm & Blues van kort na WOII.
Ze speelden in de befaamde jazzkelders van Parijs tot stilaan hun opwindende live act en sterk repertoire doordrongen tot onze contreien. Ze tourden door België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland & Zwitserland.
Met hun mafioso-streepjespakken, two-tone shoes, borsolino hoeden en het haar strak in de gel, is een avond in gezelschap van deze gangsters niet alleen een weldaad voor het oor maar ook voor het oog. Hun filosofie is plezier maken, een lach op ieders gezicht toveren en hun liefde voor deze muziek uitstralen naar het publiek.

The Smoky Midnight Gang bestaat uit zeven muzikanten : een stevige rhythm-sectie , een solide blazersectie , scheurende sax- en trompetsolo’s wisselen af met ophitsende gitaarwerk en stuwende piano
The Gangsters knutselden een volledig nieuwe CD in mekaar met als thema het vrouwelijk schoon: “It’s all about the ladies”. Met daarop ook enkele verrassende vrouwelijke gaststemmen.

Een avond of namiddag met the Smoky Club bestaat uit goede maar zeer swingende, ja zelfs rockende jazz music, illegale drank en mooie vrouwen!