Tel: + 32 3 309 30 40
een zeer kleurrijk Afrikaans Percussie-ensemble. Met als optie: dansende kinderen en vrouwen. Ze toveren uw event om in een heus Afrikaans Dorpsfeest.
Andy Sergeant selecteerde een setlist vol meezingers die stuk voor stuk de temperatuur zullen doen stijgen. Robbie Williams, Jessie J, LMFAO, ... maar ook Stevie Wonder en Michael Jackson, Andy brengt hun grootste hits voor je mee.
Bar Americana neemt je mee naar het Las Vegas van de jaren '50. Met vertolkingen van de bekendste nummers van ondermeer Frank Sinatra, Elvis Presley, Tom Jones, Dean Martin.
Laat je meevoeren in deze weergaloze trip down Memory Lane.
Voor uw feesten en partijen kruipt Marijn Devalck nu in de huid van zijn alter ego: BOMA on the Rocks. De sponsor van FC De Kampioenen kan niet alleen worsten draaien en vrouwen versieren maar is evengoed een begenadigd zanger die weet wat ambiance maken is. Zo zag u Boma nog nooit, mijn gedacht.
Cabaret Bicyclet = 3 muzikanten, 2 dansers en 2 fietsen. In konvooi reizen ze rond als een vrolijk circus. Als bij wonder verandert de bakfiets in een volwaardig podium. Het publiek wordt verwelkomd en de dansvloer opgewarmd. De show kan beginnen! De swingende live muziek, de energieke dans en de interactieve shows krijgen elk publiek in een dansante sfeer.
"Cheap Thrills" is een mobiel trio van rasmuzikanten, volledig akoestisch en tussen het publiek.
Let the THRILLS give you some chills!
Op onnavolgbare wijze neemt DClive een loopje met het betere muziekwerk van de laatste jaren. Een geoliede muziekdoos die, eens geopend, nog moeilijk te sluiten valt!
Een nostalgische voorstelling met live-muziek onder leiding van Sonny Vande Putte.
Mini-Partyband. Maar de Grootste Ambiance ter wereld op het Kleinste Podium ter wereld. Eén vierkante meter.Alles hebben ze bij: showkostuums, instrumenten, podium, PA. Op 10 minuten is alles opgesteld. Technisch hoef jij niets te voorzien. En meteen Party Time !
Moedig en kranig marcheert Die Verdammte Spielerei, het zotste wandelorkest dat ge ooit hebt gezien, door uw zaal, over uw plein, door uw woonkamer, door uw receptie, in uw dromen, door uw tuinfeest,...
Frontzanger Dries De Vis & zijn "Belgen" brengen Nederlandstalige popsongs uit Vlaanderen en Nederland die recht uit het hart komen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen!
Dries De Vis & Pietro Ramman hebben een passie voor kleinkunst. Luisterliederen voor het volk die aan de hand van persoonlijke verhalen en anekdotes met u worden gedeeld.
Topgitarist & producer, Eric Melaerts (Clouseau, Stan v Samang ...) met een
wisselend collectief van doorwinterde muzikanten en bevlogen artiesten.
Ontdek de geheimen en trotseer de gevaren van Ritme en Theater.
Vier acteurs/muzikanten/acrobaten. Extended Pecossa neemt zijn publiek mee naar alle uithoeken van de percussiewereld. Spaanse Flamenco, Braziliaanse Samba, Balkan en ga maar door... Ideale combinatie van muziek, opwinding en humor.
Voor foute muziek, één adres: de FAUTE BENDT.
Muziek die je eigenllijk niet leuk mag vinden, maar die het vuur aan de lont steekt op elk feestje of evenement. Meesterlijk gebracht door een reeks crazy topmuzikanten.
Frimout brengt eigen Nederlandstalige popmuziek. Vol ambitie maar zonder pretentie. Liedjes over grote daden en kleine dingen des levens.
Dansen en meezingen is toegestaan in hun stomende set! En net zoals in de ruimte is daar geen protocol voor nodig.
Gene Thomas is een rasecht podiumbeest, een geniale entertainer en live performer.
Als geen ander brengt hij elk publiek aan het dansen, dankzij een geweldige repertoire aan eigen nummers en dansklassiekers.
Schots en Vloebergh hebben niks tegen deejays, integendeel. Maar in hun rol van live artiest
slaan ze terug. Met Hang The Deejay (Set) deejay-en ze hun eigen werk en brengen ze werk van
anderen waar ze iets mee te maken hebben live of vice versa.
Hot Summer Stuff wil een ode brengen aan de legendarische Donna Summer. Ze verliet ons begin 2012 maar geen nood, Hot Summer is meer dan een waardig live alternatief. Een 8-koppige super band brengt een ijzersterke, boeiende en dansbare set aan Disco Anthems.
Laat u meevoeren door onze chef-koks du rock: The Rockmantics
Pop, soul & rock covers van de bovenste plank...
Jan Rot scoorde in Nederland met zijn eigen songs en met zijn talrijke Nederlandse vertalingen van evergreens. Nu hij verhuisd is naar Antwerpen wil hij Vlaanderen veroveren.
Eddie Conard of Eddie „C” samen met een harpiste, brengen bewerkingen van covers en eigen nummers.
Jeroen Kant is een eigenzinnig liedjesschrijver in het Nederlands. Zijn liedjes zijn verhalen die ergens over gaan en die je aan het denken zetten. Zoals je een novelle of een kort verhaal leest.
Een nogal losgeslagen bende waaruit een zeer bijzondere mix komt van Vlaamstalig cowboyrepertoire, geschifte Nederlandstalige covers van rockklassiekers, en veel crazy eigen nummers uit die wel bijzonder gekke koker van J Trash himself.
Karree Konfituur is het muzikale project van Bart Foubert en vijf talentvolle vrienden met een gemeenschappelijke passie voor muziek en entertainment.
Het hele live-gebeuren, waarbij de interactie met het publiek centraal staat, is cruciaal voor Karree Konfituur. Hun doel is dan ook duidelijk: hun muziek zo dicht mogelijk bij het publiek brengen en de boel in brand steken met pure Nederlandstalige nummers.
Een bende piraten en boekaniers. Met hun prinsessen van de wilde zee. Ze kunnen marcheren en paraderen, maar ook op een ‘vaste’ straathoek zijn ze in hun element. Nooit verlegen om een wilde choreografie of een grappige interactie met het publiek. Muzikaal Straattheater in zijn meest opwindende vorm.
Gerijpt in donkere kroegen en achterzalen, is de stem van Levien er een die je nooit vergeet. Soms fluisterend, soms grauw en bezwerend. Altijd zichzelf, zoals zijn grote voorbeelden Tom Waits en Nick Cave. De songs van Levien en tekstschrijver Jeroen Van Haele zijn fris en meeslepend, soms diepzinnig en ontroerend.
Zijn eerste single ‘De mooiste vrouw ter wereld’ werd zo gesmaakt dat het Radio2 publiek bleef bellen om meer. Intussen is de single ook in Nederland uitgebracht en is men ook daar laaiend enthousiast.
Dansbare swing, hartbrekende ballads,zelfgearrangeerde jazzhits. De Birds, drie in getal, hebben elk een uniek stemgeluid dat op een haast zusterlijke wijze blendt.
Ook lang na de kleinkunst blijft popmuziek in eigen taal razend populair. Jurgen Dejaegher bewijst die stelling in Ontpopt, een nieuwe lekker swingende covergroep die de sterkste Nederlandstalige hits van de voorbije decennia onder handen neemt. Nu mogelijk met gastoptreden van GENE THOMAS.
Het liefste dat ze doen is een feest of receptie volledig akoestisch van het nodige muzikale jolijt voorzien. Ze zijn Mobiel, Akoestisch, Kleurrijk en Verbazend... Een mini-fanfare met grote klasse.
Rawhide is going into its 40th year of existence and has been renowned in Europe for stretching the boundaries of bluegrass towards other styles of music such as barbershop, classical, swing and pop.
Dit zeskoppig ambiance concept brengt op authentieke wijze de klassiekers van weleer, met swingende medleys van the Bee Gees, the Jacksons, EW&F, Chic, Kool & the Gang, Pointer Sisters, KC, Tavares enz... maar ook recentere hits als Get Lucky, Happy enz....
Souljam, The Funkiest Partyband ever. 8 piece band playing all times greatest soul-funk-hits.
40 jaar lang de beste skifflegroep in Vlaanderen met hits als ‘den boemeltrein’, ‘Marie-Claire’, ‘den tandem’…
Hun nieuwe cd ‘zonder lief’ klinkt fris en modern, maar nog steeds even vrolijk.
Wist jij dat de zeer legendarische Andrews Sisters 3 zingende broers hebben?
Wist je dat hun orkest 3 musicerende Sweethearts heeft?
Roll out the barrel, want hier zijn speciaal voor jou: Drie zingende soldaten met een volledig vrouwelijk orkest. THE ANDREWS BROTHERS
Wat past best je op je feest of festival: Een COVERBAND? Of een hippe RETRO act? THE COVRETTES zijn de oplossing. A Modern Retro Coverband.
The Ultimate SEXYDELIC far out PARTY Experience !
Wanna Party? Cut out the dj's. Here's THE MIXTAPE GANG - die staat voor spetterende covers in combinatie met leuke invallen en opvallende gimmicks. Geen concert maar een show. Een show vol muzikale en visuele ‘surprises’.
Zeg “Belgische popgeschiedenis sinds de jaren tachtig” en de naam Walter Mets zal onvermijdelijk vallen.
Nu is er The Paradise Show. Eigen(zinnige) songs, verhaaltjes, met Jean Bosco safari en Eric Baranyanka.
“Hoort wie klopt daar, kinderen?”
Het zijn The Peatles!

Enkel beschikbaar tussen 21/10 en 10/12
Nergens kom je dichter bij échte swing, boogie woogie en authentieke rhythm & blues dan bij The Smoky Midnight Gang. Opwinding troef met dit zeer energieke zevental. Check hun nieuwe CD HOOKED - all about women !
THE VICIOUS - bestaan 10 jaar !
Dat wordt gevierd, want vieren is nu net waar THE VICIOUS voor staan.
Met een BEST OF uit 10 jaar spetterend feestgedruis.
Opgewekte animatie voor feesten, recepties, vergaderingen. Ze doen het akoestisch en Mobiel. Dit vrolijke duo of trio staat voor FUN en VERBAZING.
Drie heren van stand.
Drie instrumenten. Drie stemmen. Heel veel liedjes.
download PDF Vlaanderen Feest 2017