Tel: + 32 3 309 30 40
Ashling is een 7 koppig Oost-Vlaams project dat een waaier aan stijlen vertolkt, deze bevinden zich allemaal in de roots van de muziek.
De grootste hits, maar ook de gekende classics, zetten ze naar hun hand. Vanaf de eerste noten ben je mee met dit wervelend spektakel. Een avondje Atomika is een avond om nooit meer te vergeten.
Bar Americana neemt je mee naar het Las Vegas van de jaren '50. Met vertolkingen van de bekendste nummers van ondermeer Frank Sinatra, Elvis Presley, Tom Jones, Dean Martin.
Laat je meevoeren in deze weergaloze trip down Memory Lane.
(zeg maar Eric & Filip)

Ambiancebeest bij uitstek FILIP BOLLAERT en zijn wijze meester gitarengek ERIC MELAERTS.
De klassiekers natuurlijk maar ook wat vergeten pop pareltjes .
Kunde en kierewieterij !
Voor uw feesten en partijen kruipt Marijn Devalck nu in de huid van zijn alter ego: BOMA on the Rocks. De sponsor van FC De Kampioenen kan niet alleen worsten draaien en vrouwen versieren maar is evengoed een begenadigd zanger die weet wat ambiance maken is. Zo zag u Boma nog nooit, mijn gedacht.
Muziek is ontegensprekelijk de rode draad in het leven van Paul Ambach/Boogie Boy. Elke show ontaardt in een volksfeest waar iedereen uit de bol gaat. De toeschouwers worden deelnemers als Boogie Boy hen kneedt tot een zingende en dansende massa.
Cabaret Bicyclet = 3 muzikanten, 2 dansers en 2 fietsen. In konvooi reizen ze rond als een vrolijk circus. Als bij wonder verandert de bakfiets in een volwaardig podium. Het publiek wordt verwelkomd en de dansvloer opgewarmd. De show kan beginnen! De swingende live muziek, de energieke dans en de interactieve shows krijgen elk publiek in een dansante sfeer.
"Cheap Thrills" is een mobiel trio van rasmuzikanten, volledig akoestisch en tussen het publiek.
Let the THRILLS give you some chills!
Vijf doorwinterde muzikanten die al jaren op zoek gaan naar die ene band. Die ene combinatie die voor hen magie brengt.
In het verlengde van de Combo Royal-succesformule brengen zij nu ook een blues-programma. Op geheel eigen wijze spelen ze blues, roots en rock ‘n roll met eigen Nederlandstalige teksten.
Op onnavolgbare wijze neemt DClive een loopje met het betere muziekwerk van de laatste jaren. Een geoliede muziekdoos die, eens geopend, nog moeilijk te sluiten valt!
Eric Baranyanka zet zijn babbelboom op in scholen, culturele centra en overal waar men hem vraagt. Samen met zijn muzikanten Steven “Esteban“ Jacobs (toetsen) en Michel“Angelo” Batsoni (percussie) zingt en vertelt Eric op een interactieve en onderhoudende manier, net zoals de traditionele Afrikaanse vertellers dat vroeger deden.
De Chocogang: een bende gekke muzikanten die dol zijn op chocolade. Dé ambianceband voor kids, een gekke bende die hen meeneemt op muzikale en instrumentale wereldreis.
Waarschijnlijk de beste coverband van Vlaanderen en omstreken,
Jarenlang het huisorkest van de laatste show met mytische optredens
van ondermeer Sting, Joe Cocker, Carla Bruni…….
Een muzikaal brouwsel van vreemde wezens, vreemde klanken en vreemde verhalen.
Moet ik bang zijn? Dat hangt van jou af.
Maar ik waarschuw je voor eigen verbeelding...
Mini-Partyband. Maar de Grootste Ambiance ter wereld op het Kleinste Podium ter wereld. Eén vierkante meter.Alles hebben ze bij: showkostuums, instrumenten, podium, PA. Op 10 minuten is alles opgesteld. Technisch hoef jij niets te voorzien. En meteen Party Time !
Moedig en kranig marcheert Die Verdammte Spielerei, het zotste wandelorkest dat ge ooit hebt gezien, door uw zaal, over uw plein, door uw woonkamer, door uw receptie, in uw dromen, door uw tuinfeest,...
Frontzanger Dries De Vis & zijn "Belgen" brengen Nederlandstalige popsongs uit Vlaanderen en Nederland die recht uit het hart komen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen!
“Eclectic ox” is een quartet dat grasduint doorheen het Ierse repertoire, met gitaar, viool, tenor banjo en bas als belangrijkste instrumenten.
Laat je meevoeren op een trip doorheen het rijke Ierse verleden en heden.
Eline De Munck is van alle markten thuis. Ze kwam op TV als VJ bij JIM, heeft haar eigen brillenmerk Odette Lunettes en zingt bij meerdere bands.
Eric Barayanka, all-round artiest en wonderlijk verteller, is perfect 3-talig in Nederlands, Frans en Engels.
Topgitarist & producer, Eric Melaerts (Clouseau, Stan v Samang ...) met een
wisselend collectief van doorwinterde muzikanten en bevlogen artiesten.
Ontdek de geheimen en trotseer de gevaren van Ritme en Theater.
Vier acteurs/muzikanten/acrobaten. Extended Pecossa neemt zijn publiek mee naar alle uithoeken van de percussiewereld. Spaanse Flamenco, Braziliaanse Samba, Balkan en ga maar door... Ideale combinatie van muziek, opwinding en humor.
Voor foute muziek, één adres: de FAUTE BENDT.
Muziek die je eigenllijk niet leuk mag vinden, maar die het vuur aan de lont steekt op elk feestje of evenement. Meesterlijk gebracht door een reeks crazy topmuzikanten.
Frimout brengt eigen Nederlandstalige popmuziek. Vol ambitie maar zonder pretentie. Liedjes over grote daden en kleine dingen des levens.
Dansen en meezingen is toegestaan in hun stomende set! En net zoals in de ruimte is daar geen protocol voor nodig.
Gene Thomas is een rasecht podiumbeest, een geniale entertainer en live performer.
Als geen ander brengt hij elk publiek aan het dansen, dankzij een geweldige repertoire aan eigen nummers en dansklassiekers.
Gene Thomas is de perfecte gastheer voor uw
productpresentatie, bedrijfsfeest, modeshow of
event.
Deze flexibele én stijlvolle band is de perfecte sfeerschepper tijdens uw ontvangst, receptie, diner,... Bovendien heeft deze band ook alles in huis om uw gasten aan het dansen te brengen.
Schots en Vloebergh hebben niks tegen deejays, integendeel. Maar in hun rol van live artiest slaan ze terug. Met Hang The Deejay deejay-en ze hun eigen werk en brengen ze werk van collega-muzikanten waar ze iets mee hebben, live of vice versa.
Laat u meevoeren door onze chef-koks du rock: The Rockmantics
Pop, soul & rock covers van de bovenste plank...
Ivan Pecnik presenteerd geregeld TV-programma's en shows (Tegen de sterren op e.a.).
Daarnaast heeft hij vele jaren ervaring in radio(reclames).

Vlot meertalig (NL-EN-FR) en altijd charmant, Ivan is de geknipte persoon voor uw event!
Eddie Conard of Eddie „C” samen met Colet Nierop, brengen bewerkingen van covers en eigen nummers.
Karree Konfituur is het muzikale project van Bart Foubert en vijf talentvolle vrienden met een gemeenschappelijke passie voor muziek en entertainment.
Het hele live-gebeuren, waarbij de interactie met het publiek centraal staat, is cruciaal voor Karree Konfituur. Hun doel is dan ook duidelijk: hun muziek zo dicht mogelijk bij het publiek brengen en de boel in brand steken met pure Nederlandstalige nummers.
Kathy Pauwels is een presentatrice en TV-persoonlijkheid wiens naam een belletje doet rinkelen in gans Vlaanderen.
Een bende piraten en boekaniers. Met hun prinsessen van de wilde zee. Ze kunnen marcheren en paraderen, maar ook op een ‘vaste’ straathoek zijn ze in hun element. Nooit verlegen om een wilde choreografie of een grappige interactie met het publiek. Muzikaal Straattheater in zijn meest opwindende vorm.
De fanfarettes zijn een prettig gestoorde smeltkroes van blazers, percussie en circusgekte!
Dansbare swing, hartbrekende ballads,zelfgearrangeerde jazzhits. De Birds, drie in getal, hebben elk een uniek stemgeluid dat op een haast zusterlijke wijze blendt.
OPWINDING !Tienkoppige powerband rond de wilde zangeres Stefanie.
Een stomende rhythm-and-bluestrein, opgejaagd door dampende blazers, moordend gitaarwerk en een nooit aflatende ritmesectie. Muziek voor nachtkroeg of festival, privéfeest of buurtkermis.
Een vrolijke bende muzikanten die hun kar vullen met instrumenten, versterking, en vooral veel fun!
Ook lang na de kleinkunst blijft popmuziek in eigen taal razend populair. Jurgen Dejaegher bewijst die stelling in Ontpopt, een nieuwe lekker swingende covergroep die de sterkste Nederlandstalige hits van de voorbije decennia onder handen neemt. Nu mogelijk met gastoptreden van GENE THOMAS.
Peter Meyvaert, a singer who astonishes everyone with his warm voice, his exceptional guitar work and charismatic personality.
Het liefste dat ze doen is een feest of receptie volledig akoestisch van het nodige muzikale jolijt voorzien. Ze zijn Mobiel, Akoestisch, Kleurrijk en Verbazend... Een mini-fanfare met grote klasse.
Dries heeft een passie voor kleinkunst. Luisterliederen voor het volk die aan de hand van persoonlijke verhalen en anekdotes met u worden gedeeld.
een ' exclusieve ' mix .... een ' unieke ' clash ..... een originele bewerking van bekende rocknummers met arrangementen uit de klassieke muziek.
Zij is ‘vol-slank’ en hij is ‘vol-gzaam’. Haar hondje ‘Fifi’ vergezeldt hen. Ze praat met iedereen die ook een hond heeft of…. die geen hond heeft.
Dit zeskoppig ambiance concept brengt op authentieke wijze de klassiekers van weleer, met swingende medleys van the Bee Gees, the Jacksons, EW&F, Chic, Kool & the Gang, Pointer Sisters, KC, Tavares enz... maar ook recentere hits als Get Lucky, Happy enz....
Deze duo-bezetting van percussionist-zanger Eddie Conard en gitarist Frank Peeters speelt een een mix van easy-jazz, pop, latin en funk en is daarmee zeer geschikt voor feesten en partijen.
Souljam, The Funkiest Partyband ever. 8 piece band playing all times greatest soul-funk-hits.
40 jaar lang de beste skifflegroep in Vlaanderen met hits als ‘den boemeltrein’, ‘Marie-Claire’, ‘den tandem’…
Hun nieuwe cd ‘zonder lief’ klinkt fris en modern, maar nog steeds even vrolijk.
Wist jij dat de zeer legendarische Andrews Sisters 3 zingende broers hebben?
Wist je dat hun orkest 3 musicerende Sweethearts heeft?
Roll out the barrel, want hier zijn speciaal voor jou: Drie zingende soldaten met een volledig vrouwelijk orkest. THE ANDREWS BROTHERS
The Carters is een Belgisch bluegrass trio dat zich niet uitsluitend toelegt op die fantastische country en bluegrass classics van John Denver en Dolly Parton, maar ook hedendaagse songs van Nathaniel Rateliff en Mumford & Sons brengt.
Wat past best je op je feest of festival: Een COVERBAND? Of een hippe RETRO act? THE COVRETTES zijn de oplossing. A Modern Retro Coverband.
The Ultimate SEXYDELIC far out PARTY Experience !
Wanna Party? Cut out the dj's. Here's THE MIXTAPE GANG - die staat voor spetterende covers in combinatie met leuke invallen en opvallende gimmicks. Geen concert maar een show. Een show vol muzikale en visuele ‘surprises’.
“Hoort wie klopt daar, kinderen?”
Het zijn The Peatles!

Enkel beschikbaar tussen 21/10 en 10/12
THE VICIOUS - bestaan 10 jaar !
Dat wordt gevierd, want vieren is nu net waar THE VICIOUS voor staan.
Met een BEST OF uit 10 jaar spetterend feestgedruis.
Opgewekte animatie voor feesten, recepties, vergaderingen. Ze doen het akoestisch en Mobiel. Dit vrolijke duo of trio staat voor FUN en VERBAZING.
TOO SHARP brengt top-entertainment in een flexibele formule. Ideaal voor uw feesten en recepties.
Drie heren van stand.
Drie instrumenten. Drie stemmen. Heel veel liedjes.
Dit muzikale trio voelt het Italiaans bloed in hun muziek. Klassieke Italiaanse songs, of eigentijdse nummers, La Bella Italia voelde nog nooit zo dichtbij.
Entertainment met live gezongen liedjes op bakfiets met ingebouwde muziekinstallatie.
The best of female pop & rock classics